firmaprofil

Holløse Plæneklipperværksted


Holløse plæneklipperværksted blev grundlagt i 1971 af Paul Coff Andersen og siden overtaget af hans søn Martin Coff Andersen.

Vi har siden 1971 udvidet sortimentet med div. maskiner til skov & have, samt div. smede og konstruktør opgaver.


Martin er uddannet maskinkonstruktør og står for rep. af div. maskiner, salg, ombygning/service/rep. af Moto Guzzi MC samt. div.smede og konstruktøropgaver.


I 2005 kom Dorte Coff Andersen med i firmaet. Dorte er uddannet salgsassistent inden for guld & sølv branchen og står for marketing, salg, reservedele, rep. af plæneklippere samt HONDA robotplæneklippere & smykker.


Vi er autoriseret serviceværksted for Briggs & Stratton, Honda, Klippo, Ariens, HONDA Miimo Robotplæneklippere, Echo, Makita,Gravly, Cub cadet, Murray & Snapper.


Vi lægger vægt på at yde en god og professionel service, så du som kunde kan føle dig tryg ved den maskine du måtte  køber. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da pris og kvalitet hænger sammen. Hos os er alle maskiner samlet og opstartet inden levering....det koster ikke ekstra, det er din sikkerhed for, at maskinen er i orden og uden fejl.


Kom forbi forretningen og se vores store udvalg inden for skov og have maskiner.


FIRMAPROFIL

Copyright © All Rights Reserved