firmaprofil

FIRMAPROFIL


Holløse plæneklipperværksted blev grundlagt i 1971 af Paul Coff Andersen og siden overtaget af hans søn Martin Coff Andersen.

Vi har siden 1971 udvidet sortimentet med div. maskiner til skov & have, samt div. smede og konstruktør opgaver.


Martin er uddannet maskinkonstruktør og står for rep. af div. maskiner, salg, ombygning/service/rep. af Moto Guzzi MC samt. div.smede og konstruktøropgaver.


I 2005 kom Dorte Coff Andersen med i firmaet. Dorte er uddannet salgsassistent inden for guld & sølv branchen og står for marketing, salg, reservedele, rep. af plæneklippere samt HONDA robotplæneklippere & smykker.


Vi er autoriseret serviceværksted for Briggs & Stratton, Honda, Klippo, Ariens, HONDA Miimo Robotplæneklippere, Echo, Makita,Gravly, Murray & Snapper.


Vi lægger vægt på at yde en god og professionel service, så du som kunde kan føle dig tryg ved den maskine du måtte  køber. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da pris og kvalitet hænger sammen. 

I disse tider hvor meget handler om miljø og bæredygtighed, altså lige indtil man skal investere i nyt materiel.!... så kigge mange på prisen og tænker OK den er billig den kan nok holde 1-2 år, så køber vi da bare en ny....!! Det er ikke så godt for vores klode, med alt det køb og smid væk.

Køb og støt lokalt, så det ikke skal transporteres rundt for mange gange på fly, skibe og store lastbiler, køb en kvalitet der kan holde i mange år frem og som man kan servicere og få reservedele til,  se det er bæredygtigt og godt for miljøet. :-)


Hos os er alle maskiner samlet og opstartet inden levering....det koster ikke ekstra, det er din sikkerhed for, at maskinen er i orden og uden fejl.


Kom forbi forretningen og se vores store udvalg inden for skov og have maskiner.